Компанија Вести

Компанија Вести - Шенжен Ји Фу Долго Трговија Развој Копродукции, ООД
  • Погоден за секакви временски услови - водоотпорната торбичка за чамци Sealock се справува со силен дожд, снег, песок, кал и прашина. Направете херметичка вреќа за сушење користејќи водоотпорен систем за патент.

    2023-05-20

  • Водоотпорната торба за планинарење со голем капацитет 50L на Sealock е релативно мал пакет кој прави сè и е совршен за долги денови на алпинистичките планини. Прилично е лесен со тежина од 1 £ 15 oz, и можете да ги отстраните внатрешното полнење и рамката за да ги направите уште полесни за големи туркања.

    2023-05-17

  • Силок ќе учествува во CHINA CYCLE за да ги покаже нашите нови производи водоотпорна торба за велосипеди. И може да видите многу водоотпорни торби за велосипеди во различни стилови.

    2023-05-15

  • Оваа торба за велосипед е изработена од ПВЦ церада, што гарантира дека можете слободно да ја користите при дождливо или влажно време, без да се грижите дали вашите предмети ќе се навлажни или изгребат внатре во торбата. Површината на чантата лесно се чисти и може да се избрише со влажна крпа за неколку секунди без да се грижите за калливите патишта.

    2023-05-15

  • Водоотпорниот ранец 20L е оценет со IPX7, има робустен, водоотпорен патент за пристап до главната преграда и за одржување на сув товар. Дополнителниот надворешен џеб со патент овозможува брз и лесен пристап до тие помали предмети.

    2023-05-04

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept