Компанија Вести

Зошто нашиот бренд се вика Силок

2022-11-15
Нашиот бренд имеСилоке изведен од „seal-lock“ (истиот изговор), ние имаме за цел да ги направиме сите наши производи совршено сигурни и издржливи во секоја влажна ситуација и секој детал. Ние сме специјализирани за развој и производство на водоотпорни кеси вклучувајќиРанец,сува кеса, мека торба за ладилник, торба за половината, футрола за телефон, торби за чанта, торби за велосипеди погодни за спортови на отворено како рафтинг, качување, сурфање, кампување и сл.

СитеСилокклучните членови имаат одлични ингеренции со комплементарна експертиза во дизајнот, маркетингот, производството и управувањето со проекти; исто така, идентификуваше голем број сертификати, вклучувајќи ISO-09001, BSCI и IPX 8. Со искористување на сечија професија и искуство, создаваме добри дизајни за подобрен начин на живот, преминувајќи од концепт кон производство.
Наша цел е да одржуваме континуирано создавање и постојано подобрување; Ќе работиме напорно за да обезбедиме најдобра услуга за нашите клиенти и да бараме повеќе придобивки за нашите вработени.

НаСилок„Повеќето членови сакаат спортови на отворено, како што се кампување, планинарење, качување, пливање и сл., среќни ни е да споделиме неколку прекрасни моменти со вас овде, веруваме дека кога ќе го видите тоа, мора да бидете ентузијасти на отворено,

Можеме да избереме секаков вид наСилокводоотпорни кеси за спортови на отворено; избравме водоотпорен ултралесен ранец за секојдневно пешачење; IPX6 водоотпорен ранец до кампување на плажа. Очила за сонце, телефон и шише вода. кога направивме убави слики додека уживавме во времето на плажа.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept