Компанија Вести

Водоотпорна торба за велосипеди за турнеи

2023-01-12
Sealock ви нуди многу корисна торба за велосипедски велосипеди.
ПРИСТАВУВАЊЕ И СКЛУЧУВАЊЕ: оваа водоотпорна кеса за пакување велосипеди со максимален капацитет од 14 литри. Лесно се држат вашите алатки и предмети на кратко растојание. Дизајнот за затворање со ролна приспособете ја должината на торбичката за седло за да ги задоволи вашите потреби за различни капацитети. Зошто да потрошите многу пари на неколку големини на торби наместо оваа торба за седло со прилагодлив капацитет.
ВОДООТПОРНА И ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ: Композитната 3-слојна торбичка за велосипед е водоотпорна. ИНОВАТИВЕН материјал ја направи оваа голема торба за седло за велосипед, така што нечистотијата или калта може да се исчистат со влажна крпа. Ние користиме 600D TPU и 420D TPU материјал за да ја направиме оваа велосипедска торба за складирање на суво седиште.
ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ: Фиксирана тока со ремени сигурно држете ја торбата под седиштето. Не се потребни алатки погодни за различни велосипеди, друмски велосипеди, планински велосипеди, нечистотии, BMX, MTB. Тоа е многу корисна торба за велосипед за суво лесно фиксирање.
РЕФЛЕКТИВНИТЕ ленти ја зголемуваат вашата ноќна видливост за време на ноќното возење велосипед. Торбичката за седло за велосипед може да се користи како ПРАВНИК ако обилните дождови го намалуваат прскањето на матна вода на вашата ткаенина.

Димензии на производот: Вграден во тврд материјал околу панелот за користење, одржувајте ја торбата во форма и заштитете ги предметите од истиснување. Уживајте во вашето велосипедско патување без разлика дали е сончево или дождливо со чантата за велосипеди Sealock.

waterproof Bike packing bagwaterproof Bike packing bag


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept