Компанија Вести

Најдобар водоотпорен ранец за пешачење

2023-02-20
Оваа водоотпорна кеса Sealock е направена од најдобрите водоотпорни материјали за да ја зголеми отпорноста на вода и исто така да им обезбеди на корисниците стабилност и безбедност за време на нивното пешачење. Тоа е еден од испробаните и проверени ранци со одлични повратни информации од клиентите.
Ако сакате да ги одржувате вашите работи безбедни и суви, без разлика дали пешачите по патеките или рафтувате по брзаците, водоотпорниот лебдечки ранец Sealock е најдоброто решение.

Овој ранец за сува чанта е цврст по природа и е направен водонепропустлив со високофреквентни заварени шевови направени од ткаен полиестер и обложени со винил. Носете ја оваа чанта без речиси никаков притисок кој се пренесува на вашите мускули, благодарение на дополнителната карактеристика на густата и добро амортизирана лента за градната коска која може да се прилагоди.

waterproof Backpack for hikingwaterproof Backpack for hiking

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept