Компанија Вести

Sealock водоотпорна планинска велосипедска опашка торба

2023-03-09
Sealock водоотпорна планинска велосипедска опашка торба
Ако сакате да одите на возење велосипед за време на викендот, не заборавајте да понесете си опашка од планински велосипед со водоотпорна чанта со планински велосипед.
Главниот материјал на оваа кеса е 420D најлон TPU, нејзината големина е 18,5 * 9 * 6,5 cm и капацитетот е 0,8 литри. Кесата тежи само 80 грама. Може да држи клучеви, монети, хартиени крпи и мала козметика. Технологијата на заварување со висока фреквенција е усвоена за беспрекорно заварување. Нема шев или дупка. Капакот отпорен на дожд може во голема мера да избегне истекување на вода на јазот помеѓу главата на патентот и зглобот. Мрежестиот џеб против паѓање има одредена еластичност и ги штити артиклите од паѓање при употреба. Проширете го Velcro, областа за поврзување е поголема и поцврста и не е лесно да се падне. Потпирачот за јазил е пофлексибилен, со вградена ПП плоча за заштита на внатрешните предмети од стискање, така што пакувањето може да биде цврсто и да не се срушува без никакви предмети. предупредување во текот на ноќта.

Патувајте со оваа чанта, можете повеќе да се забавувате.

Waterproof Mountainous Bicycle Tail Bag

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept