Компанија Вести

Мултифункционална водоотпорна торба за велосипед на задните седишта

2023-03-23
Мултифункционална водоотпорна торба за велосипед, може да се користи како торба за велосипед, торба за мотор, торба за багаж и ранец. Во согласност со инженерството на човечкото тело. Голем капацитет за обезбедување доволно простор за складирање со едноставен дизајн.
Висококвалитетен материјал-600D полиестер обложен со ранец за велосипед TPU Sealock, патентирана тока за брзо ослободување, стабилна и сигурна; Ремен за рамо и капак за шлем што може да се сокрие; Внатрешна преграда, едноставни и уредни функционални делови.
Куката е обвиткана со железно метално јадро + мека гума, што обезбедува цврстина и ја штити рамката од абење. Пластични сврзувачки елементи против паѓање за да се осигура дека нема да се појават при возење по нерамни патишта.
Водоотпорна чанта за задните седишта за велосипеди со совршен систем за ранец, ремени користат сендвич мрежа за дишење која има добра еластичност. Дизајнот на ременот во форма на S може да помогне во ширењето на притисокот за заштита на вашиот нект и 'рбет. Со лента за гради ви дава дополнителна сигурност.

Погоден за велосипедска авантура, шопинг, службено патување итн. Може да се користи на повеќето задни багажници за велосипеди, а може да се инсталира и на задни носачи за мотоцикли. Уживајте во вашето велосипедско патување со повеќефункционална торба за велосипеди Sealock Водоотпорна торба за велосипеди задните седишта Ранец за лаптоп Моторна торба Ранец за багаж BagBike.

Multi-function waterproof bike bagMulti-function waterproof bike bag


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept