Компанија Вести

Животот во Силок

2022-10-10
СилокГрупацијата е професионален производител за развој и производство на водоотпорни кеси. Силок Кина се наоѓа во провинцијата Гуангонг и градот Донггуан, до сега поминаа повеќе од 20 години. Силок Виетнам е основан од 2020 година.
За Силок Кина и Виетнам вкупно 500 лица кои од многу места. Многу од нив се затворени во текот на 10-15 години. Во текот на овие години, тие од мали, до оженети, да бидат родители и  да бидат баба и дедо. Тие се пораснати со Силок и се придружуваат на Силок од мала работилница до група.

ВоСилок, има многу шанси за неговиот вработен. Тие ќе учествуваат на поврзаната изложба 10-15 пати секоја година. Овде, можете да го прикажете вашиот талент колку што можете. Шефот Том и Џеки можат да ви ја дадат својата најдобра поддршка.


Во Силок, вашиот роденден секогаш ќе биде запаметен. Има роденденска торта, подарок и забава. Силок  секогаш ги смета работниците за здрави. Има бесплатна супа од билки во лето. Тие секогаш ја прилагодуваат исхраната за работниците.

Силок секогаш спасува мали животни. Да им обезбеди храна и вода.

Добре дојдовте да се придружите на животот на Силок. Добредојдовте да изберетеСилок.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept