Компанија Вести

Повеќефункционален водоотпорен ранец со водоотпорно ниво IPX8

2022-10-27

Експедиција единствениот назначен бренд во Кина„Sealock“

Повеќекратна функцијаводоотпорен ранецсо IPX8 водоотпорно ниво

Waterproof Backpack


Денес, ќе воведам еден од нашите производи со ѕвезда, како Експедиција, единствениот назначен бренд во Кина Силокводоотпорен ранец Популарно е за авантура на отворено, како што се Spelunky, пливање, следење на реки, рафтинг, кампување итн.
Нека некои пријатели се љубопитни од што е направен? Какво е водоотпорното ниво, што е горно затворање?  Да ви кажеме дека овој водоотпорен ранец е направен од најлон 420D Texture обложен со слој TPU, дебелината на ткаенината е 0,76 mm. Со HF Welded технички за заптивки ја прави торбата водоотпорна, како да се подобри нивото на водоотпорност до највисоко ниво?
Waterproof Backpack

Овој патент со патент може да го задржи воздухот затворен во внатрешноста на торбата, така што оваводоотпорен ранец Може да плива безбедност кога ќе падне во вода, а има вентил на торбата, може да тече и да испушта воздух во вреќата, така што може да биде и момче кое плива кога е потребно за време на водни спортови. Достапни се три големини за избор: 45L /55L /65L, така што големиот капацитет може да содржи додатоци и предмети за неколкудневна употреба.
Waterproof BackpackWaterproof BackpackWaterproof Backpack



Кампување

Waterproof BackpackWaterproof BackpackWaterproof BackpackWaterproof Backpack

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept