Компанија Вести

Каква совршена водоотпорна торба за ладилник

2022-11-01
Водоотпорна Копостар зад себее многу честа опрема во спортовите на отворено, исто така им се допаѓа и на многу домаќинки. Кога доаѓа празникот, целото семејство излегуваме на пикник заедно, но дознаваме дека храната не е доволно свежа, дури и лоша кога времето е топло. Може да ја одржува храната ладна и свежа, исто така да заштеди електрична енергија во секојдневниот живот, да одржува ладна температура, зачувување на храна, разладени пијалоци и патување за пешачење, дневни патувања, спортско кампување на отворено, кога ви треба водоотпорен производ меки ладилници. ајде да погледнеме воводоотпорна торба за ладилникили да се јавите Ice bag .

Ние сме фабрики ODM и OEM во Кина и Виетнам и со 20 години специјализирани за производство на водоотпорни производи како водоотпорна сува торба, торба за ладење, торба за велосипеди, торба Duffel, ранец, торба за половината и торба за телефон итн. Ги користиме специјалните додатоци и продолжуваме со методот на високофреквентно заварување,  колбата ги одржува ладните пијалоци ладни, а топлите топли 48 часа.

Ние соработувавме со овие брендови како што се Otterbox, Orca, Hydro Flask и Red paddle заВодоотпорна Копостар зад себе.

waterproof cooler bag

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept