Компанија Вести

Кои се добрите водоотпорни торби за ладилници

2022-12-06
Водоотпорниот мек ладилник Sealock е лесен и издржлив дизајн. Го користевме овој ладилник за скара за паркирање и сакавме колку е удобно да се лизгаме преку рамениците и да го носиме.

Надворешноста е направена од полиестерска обвивка од 600 denie која е водоотпорна. Патентот е целосно водонепропустлив со заварени шевови, така што протекувањето не е на менито. Забележавме дека патентот тешко се влече со една рака и обично треба да ги повлечеме страничните рачки за да го отвориме или затвориме.

Најдовме дека водоотпорната торбичка за ладилник е издржлива, имајќи предвид дека е направена со цврста полиестерска обвивка и најлонско дно отпорно на триење. Имаше и пристојно задржување на мразот. Големината и изолацијата се идеални за еден ден надвор. Според тестот за задржување мраз, оваа поладна кеса може да го задржи мразот 48 часа и да собере 24 лименки од 12 унца.

waterproof cooler bagwaterproof cooler bag

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept