Компанија Вести

Кои се изолираните торби за ручек за купување?

2022-12-14
Изолираната кеса за ручек ја одржува храната топла и ладна за вас додека не ја јадете. Ги има во сите облици и големини. Можете да добиете изолирани торби за ручек за деца, изолирани кутии за ручек за возрасни, па дури и изолирана торбичка за ручек во која ќе има храна вредна цела недела. Без разлика дали барате кул, компактна торба за ладење или пространа изолирана кутија за ручек, има многу одлични опции за избор.
Оваа едноставна и лесна торбичка во форма на кулер торбичка, со волумен од 20L, е обложена со топлинска изолација, што е погодно за правење кутии за ручек. Дизајнот на зглобот е исто така погоден за да ги прекрстите пазувите и да излезете да купите храна или да пазарувате кога не сте на должност. Внатре има патент торбичка со сендвич, која е погодна за поставување на сметки, клучеви, паричници, мобилни телефони и други предмети.

Овие прилагодени изолирани торби за ладилник за плажа доаѓаат во различни забавни и тренди дизајни, совршени за жени. Тие се исто така отпорни на протекување. Прилагодените торби за кулер за купување TPU ќе ја одржуваат вашата храна ладна и свежа цел ден. Направена од висококвалитетни TPU материјали и со пригоден ремен за рамо, оваа торба за ручек е всушност совршена за сите кои се во движење. Со многу простор за чување закуски, ручеци и пијалоци, оваа чанта е задолжителна за секој кој сака да ја одржува храната ладна и свежа.

insulated lunch baginsulated lunch bag

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept