Компанија Вести

Водоотпорен ранец Sealock TPU

2022-12-15
СилокTPU водоотпорен ранеце изработен од најлон обложен со TPU кој е високо отпорен на пробивање и кинење. Водоотпорните патенти обложени со TPU се она што ја прави оваа чанта да се издвојува од останатите. Нема потреба да ја виткате торбата за да ги одржувате вашите предмети суви. Само затворете го со патент користејќи ги рефлектирачките јазичиња за влечење. Патентот користи херметички затворач. И не треба да се грижите за водата во торбата. За лесно отворање е вклучен лубрикант за патент. Засиленото дно е отпорно на абразии. Лесно се чисти со сапун и вода.
НаTPU водоотпорен ранецисто така вклучува и џеб за компјутер кој може да собере компјутер од 15 инчи. И можете да го ставите вашиот компјутер во ранецот.

НаTPU водоотпорен ранеце совршен за спортови на вода и снег, како што се кајакарство, џет скијање, планинарење, возење со санки, риболов, пловење со брод и на плажа. Користете го овој издржлив ранец за секојдневна прошетка, планинарење или возење велосипед за да ги задржите елементите надвор и да ги одржувате вашите вредни предмети суви.

TPU waterproof backpack

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept