Компанија Вести

Висококвалитетен изолиран пикник ладилник

2022-12-21
72 ЧАСА ЛАДНО ДРЖЕЊЕ: Мекиот ладилник SEALOCK може ефективно да ја одржува содржината ладна до 72 часа со мраз. Херметички затворач подобро го заклучува ладниот воздух. Повеќеслојниот материјал го спречува истурањето и ја одржува храната ладна и свежа. Внатре се става лубрикант. За подобар доказ за истекување, љубезно користете го на патентот одвреме-навреме.
30L ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ: Супер големиот мек ладилник од 30L може да собере до 40 лименки пиво без мраз, доволно простор за да ги задоволи вашите потреби за вашите активности на отворено, како што се пикник, кампување, плажа, риболов, BBQ итн., складирајќи многу пијалок, овошје и храна, доволно големи за да се носат сите.
ВОДООТПОРЕН И ПРОТЕКУВАЊЕ: Однадвор кон внатре, мекиот ладилник со изолација од TPU изработен од TPU водоотпорен филм, внатрешен 420D најлон обложен со TPU со класа за храна, 25 mm потешка изолација од памук и надворешност 840D задебелена најлонска ткаенина, ефикасно спречува истекување на вода и воздух. одлично за чување вино, пиење и користење покрај езеро и река.
ПОВЕЌЕ НАЧИНИ НА НОСУВАЊЕ: Со рачка и отстранлив ремен за рамо, ремен за рамо во 3 начини, странична рачка, рачка за фаќање, поудобно за носење. Висококвалитетната ткаенина и TPU филм за внатрешност и надворешност нудат одлична заштита.
Уживајте во вашата активност на отворено со висококвалитетен изолиран пикник ладилник Sealock.
soft coolersoft cooler
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept