Компанија Вести

Која е водоотпорната чанта за велосипеди?

2022-12-26
Sealock се фокусира на HF заварени водоотпорни кеси, водоотпорните торби за велосипеди се еден од нашите главни производи. Слободно контактирајте не ако ви треба OEM.

Водоотпорна торбичка за велосипедие целосно водоотпорен, изработен од ПВЦ мрежа од 500D, оваа гајба за велосипеди е супер издржлива и целосно водоотпорна, како и против кинење, отпорна на абење и отпорна на топлина, совршено заштитувајќи ги вашите предмети.

Оваа задна торба за велосипед е со голем капацитет до 25-27 литри, целосно проширена за да држи повеќе.

Багажник на задните седишта за велосипеди, лесна инсталација. Систем за брзо ослободување, лесно се прицврстува на багажникот на задните седишта и рачка за носење за пренослива.

Отстранлив ремен за рамо. Во пакувањето има прилагодлив најлонски ремен за рамо, со лесни заклучувања од двете страни, ременот може да се монтира и извади без напор, а можете да ја носите газата за велосипед на рамо додека не возите велосипед.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept