Компанија Вести

Sealock Лесна и издржлива риболовна торба за рамо

2023-03-17
ЛЕСНА И ИЗДРЖЛИВА: оваа торба за риболов Sealock е лесна, издржлива, организирана, пространа за подобрено искуство во риболов. Има повеќе нови надградби во функционалниот дизајн на оваа торба со опрема за риболов. Одлична флексибилна торба со држачи за шипки може да ви ги ослободи рацете при планинарење за да најдете места за риболов. Може да ја вртите торбичката за помош наоколу за пристап и да делува како работна површина кога се замавнува напред. Лесен за пристап до сè.
КОМДОТНА И РАСКА ЧАНТА ЗА ДИШЕ: Чантичката за риболов TPU Sealock Dry, која доаѓа со обложен ремен за рамо, може совршено да одговара на вашето тело. Има убаво облога за удобност, а ремените за половината помагаат во поддршката на тежината. Мека и дише саќе мрежа на задната страна помага да се ослободи од стресот од грбот и удобност на грбот. За рибарот во движење кој сака лесно да патува, сепак ќе се чувствувате удобно откако ќе го носите долго време.
ДОВОЛНО ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ: Многу простор за складирање во оваа водоотпорна функционална торба за риболов! Има еден тон преграда, сигурни џебови и нуди многу опции за складирање. Други мали џебови може да ги чуваат вашите мами за риболов, клешти, линии за алатките што ви се потребни (вклучувајќи ги вашите шишиња со вода и риболовен стап). Прстените во форма „Д“ можат да ги закачат сите видови додатоци на неа. Оваа торба е само совршена големина за забавен ден на риболов.

Ако барате врвна водоотпорна торба за риболов на Sealock, SEALOCK обезбедува високо ниво на услуги за клиентите и квалитетни производи кои нудат незаборавно риболовно искуство.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept