Индустрија Вести

Sealock Мултифункционален спортски пакет за половината

2023-03-18
Сакате да трчате после работа или за време на викенд? Вреди да го имате мултифункционалниот спортски пакет за половината Sealock.

Големината на чантата е 27cmx10cmx17cm,11cm ултра широк појас и дизајн на тока, удобен и удобен, половината може да се прилагоди на максимум 115cm и минимум 68cm. Целосно херметички патент може да нурне длабоко 20M. Преден џеб отпорен на прскање на вода. Задниот дел прифаќа најлон Дизајн на мрежеста ткаенина, удобен, дише и не апсорбира. Страничната мрежна торба за шишиња со вода може да се користи за поставување шишиња со вода, чадори, минерална вода и други предмети. Страничниот мрежен џеб со патент може да собере алатки, клучеви, мапи. закачувањето може да закачи мали предмети. Поголемите предмети во внатрешната торба и не грижете се дали ќе се навлажни во дождливи денови и вода. Тоа е вашиот добар партнер кога одите за спорт.

Sealock multi-functional sports waist

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept