Компанија Вести

Голема изолирана мека торба за ладилник отпорна на истекување

2023-03-27
Голема изолирана мека торба за ладилник отпорна на истекување


ЗОШТО ДА ЈА ОДБЕРЕТЕ ВОДООТПОРНА МЕКА ТАСКА ЗА ЛАДИЛНИЦА SEALOCK?
 
【ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ】
 Ладно и топло раздвојување
Главната изолирана преграда има капацитет од 24 конзерви, која е доволно голема за да собере храна / пијалок / овошје / грицки се друго што може да ви треба за кратко патување или за поминување на еден ден на работа. Втората преграда на предната страна е одлична за работи што сакате да ги одржувате суви/топли, што ви дава можност да земете ладни или топли предмети во истата торба за ручек.
48 часа задржување
Кога изолираната мека чанта за ладилник за мажи е правилно наполнета, торбичката за ладење всушност може да ги одржува вашите пијалоци ладни до 48 часа (со пакувања за замрзнување) или да го одржува ручекот топол и да го зачува вкусниот вкус. Ниско одржување
Внатрешната пена за згуснување од 25 мм и облогата отпорна на истекување работат заедно за да се осигураат дека нема протекување. Нашата торба за ладилник за пиво со двојни изолирани прегради за мажи не се одржува, целата поладна површина и внатрешната изолација ќе се сушат на воздух без проблеми и лесно се бришат со крпа.
Склоплив
Еден од проблемите со кои се соочуваат луѓето кога купуваат меки торби за ладилници за машка работа е да ги чуваат кога не се користат. Склопувачките ладилници Sealock се направени од меки материјали и главната преграда за лесно носење пијалоци и храна надвор.
【АПЛИКАЦИИ ЗА РАЗЛИЧНИ СЦЕНАРИО】
Работа - Благодарение на машката кутија за ручек за работната идеална големина и добриот период на ладење, оваа лесна и модна мека чанта за ладење за мажи е одличен избор за оние кои бараат личен ладилник. Нема повеќе расипана храна.
Кампување - Кога одите на кампување, задолжително е да користите ладилник кој нуди добра преносливост. Покрај тоа, ладилникот за кампување нуди и добар капацитет за ладење за да се обезбеди вашиот ден на кампување да уживате свежо и кул.
Пикник - Само излезете надвор и уживајте во погледот на природата со вашето семејство/пријатели за време на викендите. Мека торбичка за пикник Sealock за ладење ви овозможува да подготвувате ручек, сендвичи, мала пица, овошје и пијалоци, исто така суви џебови за чинии/нож/виљушка/омилени закуски на децата;
Плажа - кесите за ладилници за повеќекратна употреба Sealock обезбедуваат доволно простор за складирање и за пијалоците и за вашите додатоци за плажа. Најголемата изолирана преграда е совршена за чување на пијалоците ладни во жешкото лето, додека горниот простор е одличен за складирање на вашите крпи, лосион за сончање, предни џебови со патент што можат да ги држат вашите вредни предмети.
Риболов - Снабдувањето со храна е многу важно за време на риболовот. Работниот ладилник за мажи Sealock е одличен избор за сместување на храна и пијалоци да траат еден ден, има слабо одржување што можете да ги користите и за складирање на вашите улов.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept