Индустрија Вести

Sealock AquaSeal Водоотпорна торбичка со индивидуална футрола за телефон за спортови на вода

2023-04-13
Водоотпорната торбичка на Sealock's AquaSeal е револуционерна торбичка со две кесички со силуета на прашка. Без разлика дали сте урбан или истражувач на отворено, можете подобро да го истражувате животот со производите од морски брави како ваш придружник.

СЕРТИФИКАН ВОДООТПОРЕН IPX7
Со печатот за одобрение за меѓународно заштитно означување, можете да ја чувате вашата стока безбедна од оштетување од вода. (SGS Certified: IPX7 Certified. Може да издржи вода на длабочина до 1 метар 30 минути.)
ЗАПОТВУВАЊЕ ЦЕКТИ
Целосно затворениот водоотпорен патент овозможува водоотпорната торбичка AquaSeal да се потопи во вода без да протекува вода внатре.

ДИЗАЈН БЕЗ РЕШЕН БЕЗ РИПЕЊЕ
Водоотпорната торбичка AquaSeal е дизајнирана имајќи го предвид континуитетот - и обликувана со беспрекорна техника на заварување со висока фреквенција.

ПРОЦЕС НА ВОДООДОРЦИЈА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ОДДЕЛЕНИЕ
Водоотпорната торбичка AquaSeal е изработена од најлонска ткаенина со висока цврстина 420D со TPU материјал со водоотпорна текстура, со двострана конструкција за да обезбеди издржливост отпорна на абење.

МАГНЕТСКИ ПРЕКРЖУВАЧ
Магнетниот прицврстувач ги спојува и ги зацврстува предната и задната торба за да направи стил на прашка во движење. Откачете ја предната торба за 0,5 секунди и прицврстете ја назад кога ќе завршите.


Секоја поуникатна и добра идеја за концепт за вашиот бренд и сакате да им донесете подобар вреден водоотпорен предмет на љубителите кои уживаат во спортовите на отворено, ние можеме да помогнеме да се оствари; Портата на вистинскиот сон:Karen@sealock.com.hk


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept