Компанија Вести

Sealock отворено Roll Top Водоотпорен планинарски ранец

2023-03-30
Без разлика дали сте деловна личност која често има потреба да патува, ранец кој сака да истражува или професионалец кој треба да патува на работа секој ден, неопходен е стилски, практичен и функционален ранец.
Овој ранец има голем капацитет и може да се прошири до 30 литри, прифаќајќи го животот и слободниот простор. Постојат три главни бои, црна, сива и сина, со многу мирен и разновиден тон. Без разлика дали сте деловна личност, секојдневен стил или само ранец, оваа чанта може да се одржи! Може успешно да се движи низ различни сценарија како што се патување до работа, службени патувања, туризам и спорт, со повеќекратно префрлување на сцената без чувство на конфликт. Модерен темперамент.

Неговата водоотпорна ткаенина навистина не треба да се грижите во дождливите денови. Содржината во внатрешноста воопшто нема да биде натопена или да се контаминира со нечистотија или канализација во вообичаено време. Исто така, лесно се суши и чисти откако ќе се избрише, што го прави многу лесен за нега.









We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept