Компанија Вести

Sealock водоотпорна Сигурна торба за убивање изолирана за риболов

2023-04-21
Сигурната торба за ладилник за риби е слична на видот на ладилникот што може да го земете на патување за кампување. Имаат тврда пластична надворешност која е изградена да издржи напорна употреба и елементи, и се направени за да не се топи мразот долги временски периоди.

Меѓутоа, недостатокот на ладилниците за риболов е што тие се потешки од рибните вреќи и зафаќаат повеќе простор, што ги прави незгодни кај помалите пловни објекти и речиси невозможни за употреба во кајаците.
Кесите за риби се помали и пофлексибилни, но сепак се многу издржливи. Чантите за ладилник со изолирана риба Sealock се добра опција за оние со помали рибарски чамци или кајаци или за брзи соло патувања. Сепак, можно е да се користат и на подолги патувања.
Севкупно, ладилникот за риби изолиран од морската брава Кесите се поразновидна опција. Тие обично се направени од тешки материјали како полиестер. Рибните кеси на Reliable Fishing Products се направени од полиестер обложен со винил и се зашиени со конец отпорен на УВ и мувла.

ЧУВАЈТЕ ГО ВАШИОТ УЛОВ СВЕЖ- Нашите изолирани рибни кеси се отпорни на УВ зраци и се отпорни
ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ - се перат и отпорни на УВ
РАЧКИ - Приближно еквивалентно на леден ковчег од 50 кварти
БЕСПЛАТНО - Приклучок за одвод за лесно чистење
СПЕКС - Димензии: 160cm x 45cm x 40cm

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept