Индустрија Вести

Воведување на водоотпорна торба за мотоцикли

2023-04-23
Денес воведете нова водоотпорна торбичка за мотоцикл. Оваа торба може да се користи како торба за торбичка, може да се користи и како торба за сува ранец.
Водоотпорната торбичка за мотоцикл е направена од 600D поли обложена со TPU, и со помош на заварени шевови со висока фреквенција и има добра водоотпорна способност. Големината на торбата е 57X32X26CM, а е 55L. Горниот патент на водоотпорната торба за мотоцикл е користете херметички патент. кој е стандарден патент IPX 7, кој може да спречи истекување на вода во кесата.
Со преден мрежен џеб со патент на водоотпорната торба за мотоцикл, и добар за држење на малата опрема. Двата странични џебови со патент за заварување, и многу удобен за држење на опремата за кампување или нешто што сакате лесно да го земете. Водоотпорната торба за мотоцикл заварува два рефлектирачки лента, кога го возите мотоциклот ноќе, а може да забележи друг возач. Со врвен џеб за мапа, и можете да ја ставите картата на овој џеб со патент, таа се вади.

Водоотпорната торба за мотоцикл може да се носи и како сува торба за ранец. можете да го внесете ременот во торбата.

Waterproof Motorcycle BagWaterproof Motorcycle Bag


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept