Индустрија Вести

Чанти за цртање Рефус теретана низа торба Cinch ранци

2023-05-12
Ранци Sealock Drawstring изработени од 300D нова полиестерска обвивка и 70D ПВЦ внатрешен одвоен простор, не е лесно да се скрши и удобно, обезбедува долгорочна употреба; во исто време, може да се превиткува паралелно за лесно носење. внатрешните PVC материјали се водоотпорен и може да ги одвои валканите, влажни предмети со чисти суви предмети.

Чантата со врвка за отварање и затворање која може добро да ги држи внатрешните предмети, нема потреба да се грижите дека ќе ви недостасуваат предмети, многу погодна за ваша употреба. И има многу различни бои достапни со лесни материјали за лесни за складирање.
Тие го земаат винилот убаво - користете ги најниските поставки и времето препорачано за тој винил да започне. Овие торби со врвки  беа добри за мали новогодишни додатоци, но тие се СУПЕР тенки, па не толку добри ако планирате да ги продадете. Одете еден чекор погоре ако имате намера да заработите пари со овој потфат. Тие се чувствуваат прилично евтини.

Во Sealock, можете да го приспособите секој дизајн, да го намалите. ние можеме да го оствариме вашиот концепт и да донесеме нешто подобро за животот.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept