Компанија Вести

Fly Fishing Sling Pack Прилагодлива риболовна торба за рамо

2023-02-14
Рационализираниот дизајн на 100% водоотпорниот, потоплив пакет High Water Sling ја одржува вашата опрема сува и настрана додека не ви треба, ослободувајќи ве да се фокусирате на авантурата. Оваа амфибиска чанта за рамо за прибор за риболов е направена со 100% најлонска конструкција заварена со споеви, двострана обвивка од TPU и целосно водоотпорен херметички патент, што гарантира дека сè внатре останува суво. Дизајнот со поместена лента за рамо овозможува поголема слобода на движење, додека сепак обезбедува доволно простор за складирање и дополнителни надворешни ремени за прицврстување на вишокот опрема. За да се заокружат работите, Sling Pack има 3D врежана задна плоча, обликувана со компресија за структура и удобност.

Сакајте го пакетот со прашка! Држи многу повеќе отколку што изгледа дека држи. Многу добро дизајниран. Квалитетот е извонреден. Можам да ги земам сите мои работи за еднодневно или викенд патување. Силно препорачувам!

Ако сакате да дознаете повеќе за тоа и за другите од Sealock Outdoor Group Ltd, ве молиме само е-пошта ниKaren@sealock.com.hk .

Adjustable Fishing Tackle Shoulder Bag

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept