Компанија Вести

Sealock Ранец за машки компјутер за патување со голем капацитет

2023-02-14
Дали има торба што ги задоволува сите ваши потреби? Ви препорачуваме машки ранец за компјутерски патнички ранец Sealock со голем капацитет.

Покрај службеното патување, совршено се применува и слободното патување. Едноставен е и удобен за користење, може да се носи на двете рамења и може да се користи во различни прилики. Металниот патент за отворање и затворање во две насоки е мазен и лесен за влечење. Независната преграда за компјутер може да собере компјутери од 15,6 инчи. Во отстранливата функционална преграда може да се постават рампа, клуч, слушалки, паричник, марамчиња, примероци за тоалети, крпи итн. Внатрешната структура е дизајнирана како куфер, кој може да собере 2-3 дена залихи за патување и може да се носи директно во авионот без проверка, што го прави патувањето поудобно. Користете го ременот за повлекување за да ги интегрирате ранецот и куќиштето за количка, што во голема мера го намалува патниот товар при секојдневна употреба.

computer backpack

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept