Индустрија Вести

Ранец за риболов на отворено TPU

2023-03-28
Го барате најдобриот ранец за риболов, но не сте сигурни кој да изберете? Ранец за опрема за риболов треба да биде помош, а не пречка кога сте излезени на риболов цел ден. Тргнувањето околу мамките и другите работи не треба да резултираат со болки во грбот или да ве заморуваат непотребно.

Компатибилен со пакетот за гради Thunderhead, пакетот за гради Canyon Creek, пакетот за градите Сан Хуан, предниот панел со мрежест елек Sagebrush и пакувањето со вкрстено струење во водоотпорни машки кеси за риболов на отворено.
Целосно водоотпорни пакувања за прибор за риболов, само-лекување TRU патент затворање на главната преграда
Еден сет на ленти за менувач Lariat (вклучени) кои можат да се постават на левата или десната страна
Достапно е затворање со патент отпорен на вода на предниот џеб.
Лесен ремен за рамо од пена, појас за колкови и обликуван заден панел
Прилагодлив и отстранлив ремен за лумбална поддршка
Овој моден жешко продаван TPU ранец со риболов обложен синџир со млекаста маргаритка, d-прстен и четиринасочни приклучоци на задниот панел за разни додатоци, вклучително и Thunderhead потопна торбичка.
Точки за прицврстување Hypalon на ленти за рамо за двонасочни радија или GPS системи

Уживајте во времето на риболов со Sealock водоотпорни машки чанти за отворено Модни жешки производи за риболов со TPU ранци.

TPU Fishing Tackle BackpackTPU Fishing Tackle Backpack


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept