Индустрија Вести

Индустрија Вести - Шенжен Ји Фу Долго Трговија Развој Копродукции, ООД
  • Силок присуствуваше на CHINA CYCLE за да прикаже нови производи водоотпорни торби за велосипеди. И има многу различни нови водоотпорни торби за велосипеди.

    2023-05-20

  • Ранци Sealock Drawstring изработени од 300D нова полиестерска обвивка и 70D ПВЦ внатрешен одвоен простор, не е лесно да се скрши и удобно, обезбедува долгорочна употреба; во исто време, може да се превиткува паралелно за лесно носење. внатрешните PVC материјали се водоотпорен и може да ги одвои валканите, влажни предмети со чисти суви предмети.

    2023-05-12

  • Водоотпорната чанта за ранец е со брендот уште од самиот почеток, и доби за нив донекаде постојани следбеници, благодарение на високото ниво на квалитет на градење и нивната мисија да создадат совршен водоотпорен ранец за пакување!

    2023-05-12

  • Модерен едноставен ранец, научен капацитет, водоотпорно намалување на товарот за дишење, отпорност на абење и отпорност на кинење. Ова е водоотпорен ранец за патување Sealock со голем капацитет.

    2023-04-27

  • Торбата може да се нарече водоотпорен сув ранец само ако не дозволува влегување на влага во неговите прегради кога е потопена во вода. Некои поскапи кеси се целосно направени од водоотпорен материјал, вклучително и водоотпорни патенти, меѓутоа, многу кеси се само отпорни на вода, а не целосно водоотпорни.

    2023-04-24

  • Денес воведете нова водоотпорна торбичка за мотоцикл. Оваа торба може да се користи како торба за торбичка, може да се користи и како торба за сува ранец. Водоотпорната торба за мотоцикл е изработена од 600D поли обложена со TPU, и користи високофреквентни заварени шевови и има добра водоотпорна способност.

    2023-04-23

 ...23456...14 
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept